Oficer per Permbarim

Oficer per Permbarim

Full Time
Tirane
Postuar 1 month më parë

Kandidati duhet te kete:

 • Aftesi te mira komunikimi, te jete me integritet dhe objektivitet te larte.
 • Mendim kritik duke perdorur aresyetim ligjor dhe kuptim teresor ne leximin e permbajtjeve shkresore, te dokumentave dhe te perditesoje problemet per
 • Aftesi te te shkruarit te qarte dhe komunikim ne te folur duke transmetuar qarte zgjidhjet per problematikat ligjore dhe te degjimit pa nderprere bashkebiseduesin.
 • Ndjeshmeri ndaj problemeve per te kryer detyra qe lidhen me punen, si dhe raportim te menjehershem kur diçka po shkon jo mire apo ka tendence te tille.
 • Arsyetim induktiv dhe deduktiv dhe aftesi per te zbatuar rregullat e pergjithshme duke siguruar transparence dhe perputhshmeri ligjore me klientelen.
 • Zotesi per te nxjerre konkluzione te pergjithshme nga informacione pjesore apo nga fakte te ngjarjeve qe duken si te palidhura njera me tjetren.
 • Diplome sipas sistemit para aplikimit te Kartes se Bolonjes ne Juridik ose Diplome Bachelor + Master Shkencor Kartes se Bolonjes ne Juridik.
 • Pervoje 1 vjeçare si Jurist ne fushen juridike dhe/ose ne fushen e sipermarrjes tregtare dhe bankare.
 • Njohuri te programeve baze kompjuterike si Microsoft Office dhe te sistemit IT te Agrokredit sh.a.
 • Njohuri te gjuhes Angleze (ose gjuhe te vendeve te BE).

Njohuri te procedurave administrative e formale dhe te sistemeve, komunikimit me e-mail, raportimit, etj.

 

 • Afati aplikimit eshte 2 jave nga publikimi.

 

Të dhënat e Punës

Kategoria e PunësRekuperim Ligjor
KualifikimiJuridik + Master
Eksperienca1 Vit
Njohuri baze te programeve kompjuterikeMS Word,Excel,Power Point

Apliko Online

Tel

A valid email address is required.