MP 27 Are + Truall


Limjan Albania

Lloji
Are + Truall
Për Shitje
Dhoma Gjumi
2 Dhoma Gjumi
1 Dhomë Pritje
Banjo
1 Banjo
Sipërfaqe
300 m2

Përshkrimi

Prona eshte me cmim reference.

Prona ndodhet ne Limjan te Dibres ku 300m2 jane are dhe 72 m2 ndertese.

Detaje

Lloji: Are + Truall Për Shitje

Çmimi: 2,364,000

Dhoma Gjumi: 2

Sipërfaqe: 300 m2

Banjo: 1

Dhomë Pritje: 1

ID e Pronës: MP27

Sip.Totale: 300 m2

Sip.Brendshme: 72 m2

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

2,364,000

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

2,364,000

Kontakt