MP 31 Are + Truall


Gjepale Durres Albania

Lloji
Are + Truall
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe
1000 m2

Përshkrimi

Prona eshte me cmim reference.

Are+Truall me siperfaqe totale 1000 m2. Nga keto 300 m2 jan truall, dhe 115 m2 ndertese. Prona ndodhet ne Gjepale,Durres.

Detaje

Lloji: Are + Truall Për Shitje

Çmimi: 5,484,325

Sipërfaqe: 1000 m2

ID e Pronës: Mp 31

Sip.Totale: 1000 m2

Sip.Brendshme: 115 m2

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

5,484,325

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

5,484,325

Kontakt