MP 355 Bodrum


Tirane Tirane Albania

Lloji
Bodrum
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
1 Banjo
Sipërfaqe
40 m2

Përshkrimi

Prona eshte me cmim reference.

Bodrum me siperfaqe 40 m2.Prona ndodhet ne Tirane Rruga,”Shyqyri Ishmi”,Hyrja 1.Prona ka dhe nje verand perpara te cilen mund ta shfytezosh per cdo lloj gjeje.

Detaje

Lloji: Bodrum Për Shitje

Çmimi: 7,130,960

Sipërfaqe: 40 m2

Banjo: 1

ID e Pronës: Mp 355

Viti Ndërtimit: Mbas Vitit 2000

Sip.Totale: 40 m2

Sip.Brendshme: 40 m2

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

7,130,960

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

7,130,960

Kontakt