MP287 Truall + Ndertese


Puke Albania

Lloji
Truall + Ndertese
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe
156 m2

Përshkrimi

Prona eshte me cmim reference.

Autoservis + Bar Bufe ku 120 m2 eshte Auto Servis dhe 36 m2 Bar Bufe. Pasuria ndodhet ne Qytetin e Pukes.

Detaje

Lloji: Truall + Ndertese Për Shitje

Çmimi: 5,148,000

Sipërfaqe: 156 m2

ID e Pronës: MP287

Sip.Totale: 156 m2

Sip.Brendshme: 36 m2

Monedha: All

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

All
Vjet
30% All

Pagesa Mujore

All

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

All

5,148,000

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

5,148,000

Kontakt