Vendet Vakante

Për t`u njohur me pozicione të lira pune në Agrokredit sh.a. si dhe për të aplikuar online, klikoni një nga pozicionet në listë dhe ngarkoni CV- në, ose dergoni interesimin tuaj për të qënë pjesë e Agrokredit, në adresën e e-mail: hr@agrokredit.al

 

 

Full Time
Kukes
Postuar 2 years më parë

Kandidati duhet te kete: Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi të menduari me intergritet të lartë. Ky pozicion kërkon aftësi për të komunikuar informacione të përmbledhura kompleks...

Lexo më shumë

Full Time
Tepelene
Postuar 2 years më parë

Kandidati duhet te kete: Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi të menduari me intergritet të lartë. Ky pozicion kërkon aftësi për të komunikuar informacione të përmbledhura kompleks...

Lexo më shumë

Full Time
Tirane
Postuar 2 years më parë

Kandidati duhet te kete: Diplomë në ekonomi, Financë – Kontabilitet. Njohuri të gjuhës angleze [ose gjuhe të vendeve të BE]. Njohuri të programeve bazë MS si MS Word, Excel, Power Point. Ek...

Lexo më shumë

Analisti i Riskut është në varësi të Përgjegjësit të Riskut, tek i cili raporton cdo veprim te procesit të punës që kryen, ai menaxhon dhe monitoron procesin e kredidhënies, që prej ident...

Lexo më shumë