Are + Truall


Arrez, Albania Berat Shqiperi

Lloji
Për Shitje
Dhoma Gjumi
1 Dhoma Gjumi
1 Dhomë Pritje
Banjo
1 Banjo
Sipërfaqe
725m2

Përshkrimi

MP3 Are+truall sip.Tot. 725 m2 ku 200 m2 truall dhe ndertese 50 m2. Berat – Arrez

Detaje

Lloji: Për Shitje

Çmimi: 1,391,600

Dhoma Gjumi: 1

Sipërfaqe: 725m2

Banjo: 1

Dhomë Pritje: 1

ID e Pronës: MP3

Lloji Strukturës: Nje kateshe

Sip.Totale: 725m2

Sip.Brendshme: 50m2

Monedha: All

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

All
Vjet
30% All

Pagesa Mujore

All

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

All

1,391,600

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

1,391,600

Kontakt