MP 132 Ndertese


Patos Fier Albania

Lloji
Ndertese
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe
300 m2

Përshkrimi

Prona eshte me cmim reference.

Truall dhe Banese 5 kate me sip 300 m2.Kati perdhe 125.97 m2,kati 1 193 m2,Kati 2 195,4 m2, kati 3 101,3 m2, kati 4 50,46. Prona ndodhet ne Patos.

Detaje

Lloji: Ndertese Për Shitje

Çmimi: 19,506,040

Sipërfaqe: 300 m2

ID e Pronës: Mp 132

Lloji Strukturës: Vile

Sip.Totale: 300 m2

Sip.Brendshme: 666.13

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

19,506,040

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

19,506,040

Kontakt