MP 15 Ndertese


Fier Fier,Kurjan Albania

Lloji
Ndertese
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe
162 m2

Përshkrimi

Prona eshte me cmim reference.

Ndertese me Siperfaqe totale 162 m2.Ndertesa ndodhet ne Kurjan ,Fier.Ndertesa mund te shfrytezohet dhe si magazine,ose si pike grumbullimi fruta-perime.

Detaje

Lloji: Ndertese Për Shitje

Çmimi: 4,144,000

Sipërfaqe: 162 m2

ID e Pronës: MP 15

Viti Ndërtimit: Para 1990

Lloji Strukturës: Magazine

Sip.Totale: 162 m2

Sip.Brendshme: 162 m2

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

4,144,000

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

4,144,000

Kontakt