MP 162 Truall


shales Sarande Albania

Lloji
Truall
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe
300 m2

Përshkrimi

<strong>Prona eshte me cmim reference.</strong>

Truall me siperfaqe 300 m2, si dhe ndertese me siperfaqe 63 m2.Prona ndodhet ne Shales-Sarande.

Detaje

Lloji: Truall Për Shitje

Çmimi: 1,920,000

Sipërfaqe: 300 m2

ID e Pronës: Mp 162

Sip.Totale: 300 m2

Sip.Brendshme: 63 m2

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

1,920,000

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

1,920,000

Kontakt