MP 169 Truall+Ndertese


Vllahat ,Delvine Delvine Albania

Lloji
Truall + Ndertese
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe
510 m2

Përshkrimi

<strong>Prona eshte me cmim reference.</strong>

Truall me Siperfaqe totale 510 m2.Nga keto 510 m2 jane Truall dhe 375 m2 Ndertese.Prona ndodhet ne Vllahat,Delvine.

Detaje

Lloji: Truall + Ndertese Për Shitje

Çmimi: 11,520,000

Sipërfaqe: 510 m2

ID e Pronës: MP 169

Sip.Totale: 510 m2

Sip.Brendshme: 375 m2

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

11,520,000

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

11,520,000

Kontakt