MP 28 Are + Truall


Staravec, Albania Albania

Lloji
Are + Truall
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe
1008 m2

Përshkrimi

Prona eshte me cmim reference.

Are + Truall me siperfaqe totale 1008 m2 dhe truall 300 m2, ndertese 112 m2.

Detaje

Lloji: Are + Truall Për Shitje

Çmimi: 3,725,420

Sipërfaqe: 1008 m2

ID e Pronës: MP28

Sip.Totale: 1008 m2

Sip.Brendshme: 112 m2

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

3,725,420

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

3,725,420

Kontakt