MP 310 Pemtore+Truall


Bulqize Bulqize Albania

Lloji
Pemtore + Truall
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe
1230 m2

Përshkrimi

<strong>Prona eshte me cmim reference.</strong>

Pemtore+Truall me siperfaqe totale 1230 m2. Truall 300 m2 dhe 96 Ndertese.Prona ndodhet ne Lepurak,Dushaj,Bulqize.

Detaje

Lloji: Pemtore + Truall Për Shitje

Çmimi: 672

Sipërfaqe: 1230 m2

ID e Pronës: Mp 310

Viti Ndërtimit: Para 1990

Sip.Totale: 1230 m2

Sip.Brendshme: 96 m2

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

672

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

672

Kontakt