MP 35 Pemtore+Truall


Arapaj Durres Durres Albania

Lloji
Pemtore + Truall
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe
1270 m2

Përshkrimi

Prona eshte me cmim reference.

Pemtore + Truall me siperfaqe 1270 m2.Nga keto 300 m2 truall dhe 86 m2 ndertese.

Detaje

Lloji: Pemtore + Truall Për Shitje

Çmimi: 4,400,920

Sipërfaqe: 1270 m2

ID e Pronës: Mp 35

Sip.Totale: 1270 m2

Sip.Brendshme: 86 m2

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

4,400,920

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

4,400,920

Kontakt