Truall + Ndertese


Rruga Jeronim Derada, Berat, Albania Berat Albania

Lloji
Truall + Ndertese
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe

Përshkrimi

MP4 Truall dhe Shtëpi banimi 2KT kati perdhe sip. 180 m2 per sherbim , kati i dyte 180 m2 per banim.Lagja “Kushtrim”Berat

Detaje

Lloji: Truall + Ndertese Për Shitje

Çmimi: 14,904,000

ID e Pronës: MP4

Lloji Strukturës: dy kateshe

Sip.Totale: 180m2

Sip.Brendshme: 180m2

Monedha: All

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

All
Vjet
30% All

Pagesa Mujore

All

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

All

14,904,000

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

14,904,000

Kontakt