Pyetje te shpeshta

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta
Në kushtet e situatës së COVID 19, të vet izolimit dhe distancimit shoqëror

Pyetje Përgjigje

Jepni Kredi?
PO, për individë dhe biznes  ————– Po, ne kreditojme individet dhe bizneset.

Falen Kestet?
Jo nuk falen kestet  —————-   Jo, kestet e kredise nuk falen, ato paguhen sipas planit te pageses.

Ka lehtësime për klietët në vështirësi pagese?
Po. Kontaktoni me ne ——————— Po ka, klienti duhet te kontaktoje per veshtiresine qe ka.

Cfarë lehtësish ka?
Jepet një periudhë ngrirje e pagesave për 3 muaj————- Sipas rastit por mund te jepet nje periudhe nrirjeje deri ne 3 muaj.

Lehtësitë janë për të gjithë klientët?
Jo. Vetëm për ata që;

 1. Na kontaktojë
  b. vërtetojnë se janë në vështirësi
  c. vërtetojnë se nuk kanë ku kryejnë pagesen
  d. Kanë marrë aprovimin me shkrim ose email nga Agrokredit

Ku paguaj nëse kam mundësi dhe dëshirë?

 1. Në Bankën më të afërt
  2. Online nëse përdorni e banking
  3. Në ATM

Në cfarë numër llogarie mund të paguaj?
BKT 403.256.526 ———————– 403256526  – BKT
Raiffeisen Bank 1.780.011.987——-1780011987- Raiffeisen Bank

Janë të hapura zyrat tuaja?
Po. Me përjashtim të Tiranës

Në cfarë oraresh punoni?
Hapja ora 8.00
Nga e Hena ne te Premte , orari 8.00-15.00
Mbyllja ora 15.00

Mundet të komunikojmë në distancë?
Po.
Në adresën e email; aplikime@agrokredit.al
Ose në tel të afishuar në faqen e internetit dhe rrjetet sociale sipas degës ku keni marrë kredinë

 

Ku mund të shohim njoftimet tuaja?
Ne faqen e internetit www.agrokredit.al