ARE DHE TRUALLLloji
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe

Përshkrimi

Prona eshte me cmim reference.

Shitet toke are dhe truall me siperfaqe 300m2.

Vendodhja e prones Korce Kolonje.

 

 

 

Detaje

Lloji: Për Shitje

Çmimi:

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

Vjet
30%

Pagesa Mujore

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

0

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

Kontakt