MP 118 Truall


Dushk Lushnje Albania

Lloji
Truall
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe
302 m2
1Garazh

Përshkrimi

<strong>Prona eshte me cmim reference.</strong>

Truall me siperfaqe totale 302 m2,dhe ndertese 120 m2, prona ndodhet ne Dushk,Lushnje.

Detaje

Lloji: Truall Për Shitje

Çmimi: 5,120,000

Sipërfaqe: 302 m2

Garazh: 1

ID e Pronës: Mp 118

Viti Ndërtimit: Mbas Vitit 2000

Sip.Totale: 302 m2

Sip.Brendshme: 120 m2

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

5,120,000

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

5,120,000

Kontakt