MP 52 Truall+Ndertese


Liqeni i Viroit, Gjirokaster Gjirokaster Albania

Lloji
Truall + Ndertese
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe
424 m2

Përshkrimi

Prona eshte me cmim reference.

Truall+Ndertese me Siperfaqe 424 m2,dhe Ndertese 94 m2.Prona ndodhet ne Virua,Gjirokaster., 500  metra nga Rruga kryesore.Perball Liqenit Viroit.

Detaje

Lloji: Truall + Ndertese Për Shitje

Çmimi: 6,518,360

Sipërfaqe: 424 m2

ID e Pronës: Mp 52

Sip.Totale: 424 m2

Sip.Brendshme: 94 m2

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

6,518,360

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

6,518,360

Kontakt