MP 147 Truall+Ndertese


Këlcyrë, Albania Kelcyre,Permet Albania

Lloji
Truall + Ndertese
Për Shitje
Dhoma Gjumi
Banjo
Sipërfaqe
300 m2

Përshkrimi

Prona eshte me cmim reference.

Truall me Siperfaqe totale 300 m2.Nga kjo 300m2 truall dhe Ndertese 79 m2. Prona ndodhet ne Kelcyre,Permet.

Detaje

Lloji: Truall + Ndertese Për Shitje

Çmimi: 2,019,300

Sipërfaqe: 300 m2

ID e Pronës: MP 147

Sip.Totale: 300 m2

Sip.Brendshme: 79 m2

Monedha: ALL

Facilitete Publike

Tiparet

Vlerësime

Vlerësimi Mesatar

0.0 / 5

Renditja e Vlerësimeve

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Dërgo Përshtypjen

Subjekti
Vlerësimi
Koment

Llogaritësi i Kredisë

ALL
Vjet
30% ALL

Pagesa Mujore

ALL

Totali i pagueshëm në 24 Vjet

ALL

2,019,300

Ndarja e pagesës

60%

Interesi

40%

Principali

Prona të Ngjashme

2,019,300

Kontakt