Konferenca Dita Europiane e Mikrofinancës, u mbajt për herë të dytë në Shqipëri. 

Shoqata AMA e subjekteve financiare jo bankë në bashkëpunim me European Microfinance zhvilluan konferencën Dita Europiane e Mikrofinancës, e cila u mbajt për herë të dytë në Shqipëri.

Administratori Emin Barçi garantoi se Agrokredit po rrit financimet për familjet rurale dhe fermerët shqiptar pavarësisht vështirësive që ka sjell COVID.

Anëtarë të shoqatës janë edhe BESA, NOA, FED Invest etj.