Author: admin-agrokredit

  FTESË PËR TË PARAQITUR OFERTË     Drejtuar:         Subjekteve te interesuar     Agrokredit sh.a njofton se do të kryejë procedurën me objekt: “Marrja me qera të zyrave për degët e  Agrokredit sh.a” si poshtë vijon:   NR DEGA  SIP  M2 MINIMUM 1 Kukës 19.2 2 Peshkopi 19.2 3 Tropojë 19.2 4 Has 19.2 5 Pukë 19.2 6 Rreshen 19.2 7 Burrel 19.2 8 Shkoder 24 9 Berat 33.6 10 Skrapar 19.2 11 Tepelenë 19.2 12 Gjirokastër 19.2 13 Sarandë 19.2 14 Përmet 19.2 15 Erseke 19.2 16 Korcë 24 17 Pogradec 24 18 Librazhd 19.2 19 Vlorë 28.8 20 Elbasan 28.8 21 Lushnjë 38.4 22 Gramsh 19.2 23 Durrës 19.2 24 Kavajë 28.8 25 Fier 38.4 26 Devoll 19.2 27 Lezhe 19.2 28 Kombinat 28.8     Kerkesat qe duhet te plotësojë ambientet qe do të merrën me...

FINANCIER/E TË PARË Ke diplomë dhe eksperiencë në Financë dhe Kontabilitet? Pëlqen sistemin bankar dhe financiar? Kërkon një punë ku statusi dhe pagesa të përshtaten? Meriton një sistem karriere që respekton aftësitë e tua? Ne të  mirëpresim. Agrokredit është Institucion Financiar jo bankë me 21 vjet histori...

Tiranë më 15.01.2021 Drejtuar: Subjekteve te interesuar Agrokredit sh.a njofton se do të kryejë procedurën me objekt: “Marrja me qera e nje zyre për degën Shkoder te shoqërisë Agrokredit sh.a”. Kerkesat qe duhet te plotësojë ambienti (Specifikimet teknike): -Siperfaqja e ambjentit (zyres) te jete jo me pak se...

Shoqëria “Agrokredit” sha kërkon të implementojë një sistem informatik  “Core Bank” për nevojat e veta. Shoqëria “Agrokredit” sha kërkon të bashkëpunojë donatorë zhvillues të këtyre sistemeve, shqiptarë apo të huaj, që disponojnë nje produkt të gatshëm apo që ka nevojë për përshtatje në përputhje me...

🔊#Agrokredit sh.a hap konkursin për 2 vende të lira pune (qendër) për  #oficer#përmbarimi Oficeri për përmbarimin është përgjegjës për ndjekjen e ditë-përditëshme të procesit përmbarimor për kreditë me probleme në ekzekutim të detyrueshëm. Ai/Ajo eështë përgjegjës për krijimin dhe përditësimin e databazes ku përmbahet informacioni aktual mbi...

 ”Agrokredit”sh.a. kërkon të punësojë #Oficer #kredie në Pukë, Kavajë, Vlorë, Berat, Skrapar, Peshkopi, Burrel, Kukës, Has, Tropojë, Rrogozhinë. Detyrat e përgjithshme Të menaxhojë procesin e kredidhënies lokale Të identifikojë nevojat për shërbime bankare me fokus kredinë në zonat rurale e   malore të rrethit Të promovojë...

Agrokredit sh.a. kërkon të punësojë #Oficer #Kredie në Bulqizë, Dibër, Kavajë, Durrës, Rrogozhinë, Berat, Skrapar, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër, Pukë, Kukës, Has, Tropojë, Rrëshen. ➡Detyrat e përgjithshme: • Të menaxhojë procesin e kredidhënies lokale. • Të identifikojë nevojat për shërbime bankare me fokus kredinë në zonat rurale e malore...

Agrokredit nominohet nga IsDB (Banka Islamike për Zhvillim) për çmimin ndërkombëtar Princi Talal, për Zhvillimin Njerëzor. Ky çmim, shoqërohet me një premio në vlerë deri 1 milion USD. Agrokredit është subjekt financiar i krijuar nga Qeveria Shqiptare me mision, sigurimin e produkteve, mbështetjes dhe ekspertizë financiare dhe...