Lajme

  FTESË PËR TË PARAQITUR OFERTË Drejtuar:          Subjekteve te interesuar Agrokredit sh.a njofton se do të kryejë procedurën me objekt: “Marrja me qera të zyrave për degët e  Agrokredit sh.a” si poshtë vijon:   NR DEGA  SIP  M2 MINIMUM 1 Kukës 19.2 2 Peshkopi 19.2 3 Tropojë 19.2 4 Has 19.2 5 Pukë 19.2 6 Burrel 19.2 7 Shkoder 24 8 Berat 33.6 9 Skrapar 19.2 10 Tepelenë 19.2 11 Gjirokastër 19.2 12 Sarandë 19.2 13 Erseke 19.2 14 Korcë 24 15 Pogradec 24 16 Librazhd 19.2 17 Vlorë 28.8 18 Elbasan 28.8 19 Lushnjë 38.4 20 Gramsh 19.2 21 Durrës 19.2 22 Kavajë 28.8 23 Fier 38.4 24 Lezhe 19.2 25 Kombinat 28.8   Kërkesat që duhet të plotësojë ambientet që do të merrën me...

FINANCIER/E TË PARË Ke diplomë dhe eksperiencë në Financë dhe Kontabilitet? Pëlqen sistemin bankar dhe financiar? Kërkon një punë ku statusi dhe pagesa të përshtaten? Meriton një sistem karriere që respekton aftësitë e tua? Ne të  mirëpresim. Agrokredit është Institucion Financiar jo bankë me 21 vjet histori...

🔊#Agrokredit sh.a hap konkursin për 2 vende të lira pune (qendër) për  #oficer#përmbarimi Oficeri për përmbarimin është përgjegjës për ndjekjen e ditë-përditëshme të procesit përmbarimor për kreditë me probleme në ekzekutim të detyrueshëm. Ai/Ajo eështë përgjegjës për krijimin dhe përditësimin e databazes ku përmbahet informacioni aktual mbi...

 ”Agrokredit”sh.a. kërkon të punësojë #Oficer #kredie në Pukë, Kavajë, Vlorë, Berat, Skrapar, Peshkopi, Burrel, Kukës, Has, Tropojë, Rrogozhinë. Detyrat e përgjithshme Të menaxhojë procesin e kredidhënies lokale Të identifikojë nevojat për shërbime bankare me fokus kredinë në zonat rurale e   malore të rrethit Të promovojë...

Agrokredit sh.a. kërkon të punësojë #Oficer #Kredie në Bulqizë, Dibër, Kavajë, Durrës, Rrogozhinë, Berat, Skrapar, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër, Pukë, Kukës, Has, Tropojë, Rrëshen. ➡Detyrat e përgjithshme: • Të menaxhojë procesin e kredidhënies lokale. • Të identifikojë nevojat për shërbime bankare me fokus kredinë në zonat rurale e malore...