Lajme

  • FINANCIER/E TË PARË Ke diplomë dhe eksperiencë në Financë dhe Kontabilitet? Pëlqen sistemin bankar dhe financiar? Kërkon një punë ku statusi dhe pagesa të përshtaten? Meriton një sistem karriere që respekton aftësitë e tua? Ne të  mirëpresim. Agrokredit është Institucion Financiar jo bankë me 21...

  •   FTESË PËR TË PARAQITUR OFERTË Drejtuar:          Subjekteve te interesuar Agrokredit sh.a njofton se do të kryejë procedurën me objekt: “Marrja me qera të zyrave për degët e  Agrokredit sh.a” si poshtë vijon:   NR DEGA  SIP  M2 MINIMUM 1 Kukës 19.2 2 Peshkopi...

  • 🔊#Agrokredit sh.a hap konkursin për 2 vende të lira pune (qendër) për  #oficer#përmbarimi Oficeri për përmbarimin është përgjegjës për ndjekjen e ditë-përditëshme të procesit përmbarimor për kreditë me probleme në ekzekutim të detyrueshëm. Ai/Ajo eështë përgjegjës për krijimin dhe përditësimin e databazes ku përmbahet informacioni...

  • Agrokredit sh.a. kërkon të punësojë #Oficer #Kredie në Bulqizë, Dibër, Kavajë, Durrës, Rrogozhinë, Berat, Skrapar, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër, Pukë, Kukës, Has, Tropojë, Rrëshen. ➡Detyrat e përgjithshme: • Të menaxhojë procesin e kredidhënies lokale. • Të identifikojë nevojat për shërbime bankare me fokus kredinë në zonat...

  •  ”Agrokredit”sh.a. kërkon të punësojë #Oficer #kredie në Pukë, Kavajë, Vlorë, Berat, Skrapar, Peshkopi, Burrel, Kukës, Has, Tropojë, Rrogozhinë. Detyrat e përgjithshme Të menaxhojë procesin e kredidhënies lokale Të identifikojë nevojat për shërbime bankare me fokus kredinë në zonat rurale e   malore të rrethit Të...